torstai 31. maaliskuuta 2016

Maaliskuun parhaat

Hei!

Aika kulkee taas hurjaa vauhtia, huomenna onkin jo huhtikuu! Kuun vaihtumisen kunniaksi ajattelin kerrata hiukan maaliskuun tapahtumia ja kirjoittaa tämmöisen "kuukauden parhaat" -postauksen. Olen törmännyt näihin jonkin verran muissa blogeissa ja koska niitä on mielestäni ollut hauska lukea, ajattelin kirjoitella tämmöisen myös itse. :) Mikä maaliskuussa oli parasta?


Maaliskuun parhaat..

Juhlat: Synttärit! Parhaat, mutta myös ainoat juhlat. :D Ja jos tarkkoja ollaan, myös koko kevään ainoat juhlat tähän asti, hahah. :D Eipä kyllä haittaa, ei ole tuo juhliminen enää niin mun juttu muutenkaan. Mutta oli kyllä ihan mahtavaa nähdä hyviä ystäviä pitkästä aikaa, mikä teki illasta ihanan! ♥

Tv-sarja: Vikings ja The Office! Vikingsin tuotantokaudet tuli katsottua yhdessä hujauksessa. :D Onneksi The Officesta löytyy 9 tuotatokautta, joten niitä riittää vielä hetkeksi aikaa. ;)

Vaate: Mustat (urheilu)trikoot! Ehkä paras ostos mitä olen tehnyt ikinä. :D Ostin ne jo yli vuosi sitten, ja käyttöä on kyllä ollut niin paljon että ovat kyllä maksaneet itsensä takaisin monin verroin. Ostosta asti ne ovat olleet suosikki treenihousuni, mutta sen lisäksi niitä tulee käytettyä myös vapaa-ajalla. :D Niistä on myös tullut mun lemppari matkustushousut, koska ne on vaan niin miellyttävät jalassa!

Herkku: Itsetehty Snickers -raakasuklaa ♥ (Ohjeen löydät täältä!) Varma makeannälän taltuttaja!


Treeni: Kyykkymaksimin kokeilu, jolloin tein uuden ennätykseni 120kg!!! (Oma painoni oli tuolloin n. 58kg, eli määrä on yli tuplasti oma painoni. Jes! Muut tämänhetkiset ennätykseni löydät täältä.)

Ruoka: Poikaystäväni paistamat naudan entrecote -pihvit ja fetasalaatti. ♥ Arkiruoista edelleen jauheliha-riisi yhdistelmä, en taida kyllästyä siihen ikinä! :D

Juoma: Kookos(riisi)juoma! Oon jäänyt siihen ihan koukkuun. :D Sopii hyvin smoothien pohjaksi, mutta maistuu myös ihanalta semmoisenaan!

Postaus: Kuukauden aikana kirjoitin kaksi koko blogiurani luetuinta postausta! Odottamattoman lukijavyöryn keräsi postaus: "Syntymäpäiväjuhlia ja asiaa alkoholista", joka yllätti minut kiinnostavuudellaan! Postaus nousi nopeasti koko blogihistoriani luetuimpien postausten kärkeen, mutta siitä huolimatta sen ohitti vielä saman kuukauden aikana kirkkaasti uusin postaukseni: "Millaista on maksimivoimaharjoittelu?". Siistiä. :D

Juttu: Keväisten ilmojen saapuminen, päivien pidentyminen ja teiden sulaminen! Rakastan kevättä, heräilevää luontoa ja merkkejä kesän lähestymisestä! ♥


Yllätys: Uudet työmahdollisuudet! (Tästä ei vielä sen enempää!)

Tavara: Sauvasekoitin! Sain äidiltäni toivomuksestani sauvasekoittimen syntymäpäivälahjaksi, ja siihen kuuluikin lisäksi myös erilaisia lisäosia. Eri osia käyttämällä on tullut viime aikoina valmistettua niin erilaisia sosekeittoja kuin matcha teetäkin!

Hedelmä: Kiiwi! Ehdottomasti tän kuukauden suosikki, niiin hyvää. ♥

Ruokakokeilu/uusi resepti: Kukkakaali-kesäkurpitsasosekeitto! En oo yleisesti mikään keittojen suurin ystävä, mutta erilaiset kasvissosekeitot ovat kyllä hyviä! Ensimmäinen versioni tästä keitosta sisälsi kukkakaalin ja kesäkurpitsan lisäksi mm. purjoa sekä pinaattia (lainasin tämän herkullisen ohjeen ihanan Vilma P:n blogista!) ja toisessa versiossa kokeilin lisänä parsakaalia ja sipulia, ja molemmat kyllä onnistuivat ihan loistavasti!



Pähkinä: Parapähkinä! Oon ihan pähkinähullu, voisin syödä pähkinöitä ihan liikaa. :D Niihin jää jotenkin helposti koukkuun. Koska pähkinöissä on kuitenkin aika paljon energiaa, ei niitäkään kannata kilotolkulla napostella, vaikka terveellisiä ovatkin. Olenkin pidemmän aikaa pitänyt kaapissani ainoastaan parapähkinäpussia, ja olen päättänyt, että "saan" syödä sieltä 3 pähkinää päivässä. Tämä toimii kohdallani loistavasti. :D Näin saan hiukan hyviä rasvoja (käytän kyllä lisäksi ruokavaliossani siemeniä, oliiviöljyä sekä avocadoa) sekä päivän annoksen seleeniä, jota parapähkinässä on runsaasti. Enkä sorru napostelemaan liikaa, sillä tuosta säännöstä on jotenkin helppo pitää kiinni! Joskus kokeilin pähkinäsekoitusta ja sääntöä "pieni kourallinen päivässä", mutta tuo taisi olla liian ympäripyöreä ohje itselleni, sillä mun pieni kourallinen oli usein kaikkea muuta kuin pieni, hahah. :D (Tulipas pitkä pätkä pähkinöistä.)

Kasvis: Porkkana! Ei ole varmaan päivääkään maaliskuussa ollut, etten olisi vähintään yhtä porkkanaa syönyt! Porkkanat on halpoja, ne maistuvat hyviltä ja niitä on kiva rouskutella. :D Menee niin salaateissa, sämpylöissä kuin välipalaksi naposteltunakin, eikä kilon pussi maksa kuin n. 1€!

Ihanaa kevättä! ♥

♥:lla Teresa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti